Webdesign

Website nodig?

Bij More-design zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die perfect aansluiten bij jouw behoeften en doelen. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste online stappen zet, een ZZP’er die zijn expertise wil laten zien, of een bedrijf in het MKB dat zijn online aanwezigheid wil versterken, wij staan voor je klaar. En het beste van alles is dat we dit doen tegen zeer betaalbare tarieven. Zo kun je zelfs met een beperkt budget een professionele en effectieve website laten bouwen. Met More-design ben je verzekerd van een sterke online aanwezigheid die indruk maakt op jouw doelgroep.

Responsive design more

Responsive design

Bij More-design hechten we veel waarde aan responsive design. Maar wat betekent dat eigenlijk? Responsive design houdt in dat je website zich aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten, zoals smartphones, tablets en desktops. Dit zorgt ervoor dat jouw website er altijd goed uitziet en optimaal presteert, ongeacht het apparaat dat een bezoeker gebruikt. Of je nu onderweg bent en snel iets wilt opzoeken op je telefoon, of thuis achter je computer zit, je website zal altijd gebruiksvriendelijk en professioneel ogen. Met responsive design zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid zich naadloos aanpast aan de behoeften en het gedrag van je bezoekers.

Onderhoud

Natuurlijk heeft je website ook regelmatig onderhoud nodig. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar dat kost al snel zo’n 4 uur per maand tegen jouw uurtarief. Bij More-design bieden we een handig onderhoudspakket aan voor jouw website, waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Af en toe moeten er misschien wat foto’s worden toegevoegd of gewijzigd, maar ook daarvoor kun je bij ons terecht. Het is aan jou om te kiezen hoe je dit wilt aanpakken. Wil je meer weten stuur ons een berichtje en we leggen alles haar fijn uit.

More-design onderhoud

Contactformulier

Wil je ook een website door ons laten maken of heb je vragen? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

6 + 8 =