Wie zijn wij?

Bij More-Design zijn we gespecialiseerd in het maken van websites met wordpress en Divi, vooral voor het MKB. We zijn gevestigd in Almere, maar we werken voor bedrijven door heel Nederland. Met onze ervaring maken we professionele websites die tot in de puntjes verzorgd zijn. Voor specifieke zaken zoals hosting werken we samen met experts, want we weten dat je niet overal verstand van kunt hebben.

 

Waarom Kiezen voor More-Design?

 

Je kiest voor More-Design omdat je een website wilt die helemaal bij jou past. We luisteren naar wat belangrijk voor je is en helpen je bij het maken van beslissingen over je onlinepresentatie. We doen waar we goed in zijn en schromen niet om hulp in te schakelen als iemand anders een onderdeel beter kan, zoals bijvoorbeeld bij de hosting.

 

 

 

Een paar redenen om voor More-Design te kiezen:

-Divi Specialist

– Bijna Alles is Mogelijk (Maatwerk)

– Uitstekende Service

– Kwaliteit Waar We Trots op Zijn

– Jouw Doel Staat Centraal

– Gebruik van Moderne Standaarden

– Meedenken doen we met jou

– Normale Prijzen

 

Maak van je Website of Webshop wat je wilt samen met ons!

 Bij More-Design bouwen we websites en webshops met een CMS, gebruikmakend van WordPress en Divi. Divi is een sjabloon dat je zonder technische kennis zelf kunt aanpassen, uiteraard met wat uitleg van ons. Met onze pakketten is bijna alles mogelijk, dus jouw website is klaar voor de toekomst, hoe groot en succesvol je ook wordt!

Wil je ook een website door ons laten maken of heb je vragen? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

3 + 3 =